Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 6 ianuarie 2013

Ganduri intr-o carte

In seara aceea renuntase la toate fetele din viata sa. Hotarase ca este momentul sa dispara din peisaj, sa se lase de meseria agatatului in autobuze si pe strada.

Vroia sa inceapa o noua aventura, una care avea sa-l poarte peste tot. O aventura a vietii sale jalnice dar care urma sa ia intorsaturi drastice. Isi zise ca cel mai bine este sa isi inchida telefonul. Facu acest gest necugetat si imediat fugi la usa de la intrare ca s-o barigadeze cum se cuvine. Sa fie sigur propti si un scaun de clanta. Sonerie, interfon, lumini totul era offline si o linistite imbietoare incepu a-l cuprinde. Nici blocul in care locuia nu mai bazaia ca de obicei, oricum era unul dintr-ala de garsoniere si asa plin numai de bosorogi. Intreaga viata ii fusese una agita si acum aceasta linistite mormantala il facea sa vibreze in interiorul sau. Intunericul il invelea placut si dintr-o data o luminita incepu a zvacni in creierasul sau. Atunci avu aceea tresarire care il readuse in simtiri, se ridica de pe canapeaua in care trandavea si se duse de porni calculatorul. 

“Da, da , daaaaa asa da” murmura acesta in gand in timp ce luminile colorate jucau pe monitor incarcand windows-ul.

“Nebunie? Nuuuu, doar nu am innebunit ce dracu, nu eu… eu nu pot pati asa ceva. Si mai bine dispareti lasati-ma in pace.”

Nu era rost de cearta, cel putin nu acum. Trase de doua ori aer adanc in piept, inchise ochii dar sonorul de la calculator care incarca sistemul il facu sa isi revina. Privea hipnotizat la monitor, stia ce are de facut doar ca aceasta parte parea a fi oarecum dificila.

“Am wordul instalat, desigur… , asta e bine.” Isi tranti coatele pe marginea biroului si apoi isi cuprinse capul cu palmele masandu-l usor. Gandea in mintea sa, isi facea planuri de bataie. Oricum nu era pentru prima data cand era prins in astfel de momente. Desigur stia ca niciodata nu mai fusese ca acum, era total diferit parca l-ar fi controlat cineva de la distanta. Era incatusat si nici de-al dreacu nu vroia sa scape. Ii placeau aceste senzatii ce jucau in mintea sa. Orice ar fi nu putea pierde timpul, seara mai avea mult pana a se incheia. Apuca mouse-ul cu mana dreapta dadu repede un clik si crea un nou document, tasta cuvantul ‘carte’ apoi apasa tasta enter. Se deschise o pagina virtuala a ecranului de scris care il invada asediindu-i ochii cu un alb si cateva meniuri insirate pe sus. Era o pagina alba si goala. Privi la ea si zambi.

“Acum e acum…” , batu palmele apoi si le freca una de alta. Tastatura il astepta ademenitor la mica distanta fata de monitor si parca ii soptea in ureche sa inceapa o data sa scrie, sa isi faca curaj.

[…]

Se va ridica de la butoane doar pentru a merge la toaleta sau a bea cate ceva din rapciuga de frigider pe care o are. Si asta dupa doua zile de scris infernal in care nici nu stie ca deja au trecut. Jaluzelele trase la geam dar si draperiile inchise la culoare il fac sa uite ca trebuie sa plece pe urmele actiunii la care scrie neincetat. Actiune care il fierbe si macina usor asemeni unei mori de foc.

Oare va reusi sa iasa biruitor din toate acestea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari