Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 28 ianuarie 2013

Energia Sufletului

Avand in vedere amploarea informatiilor de pe Internet cat si a celor care circula in randul maselor de oameni, adevarul nu mai poate fi suprimat. Multa lume face trecerea catre aceasta lume spirituala, in numar din ce in ce mai mare si scriu cateva randuri in acest articol pentru cei nou veniti. Multi dintre noi sunt de mult timp in arta spiritualitatii si deja sunt foarte versati in ceea ce azi numim “ocultism”

Spiritualitatea adevarata poate transforma sufletul cuiva intr-o mare putere prin meditatie. Cei care sunt complet noi in aceasta practica vor fi de la bun inceput nefamiliarizati cu meditatia si efectele acesteia. Trebuiesc sa avanseze cat mai repede posibil pentru ca aceasta putere sa poata aparea si la ei. Totul se rezuma la energiile sufletului din vietile anterioare iar acest lucru este un semn pozitiv pe care il veti primi doar daca efectuati meditatiile corect. Niciodata nu trebuie sa va speriati sau sa va alarmati de senzatiile pe care energia sufletului vostru le va percepe. Sufletul este compus din bioelectricitate prezentandu-se sub forma unui spectru luminos. Este o senzatie invaluita de o aura stralucitoare acompaniata de vibratii iar in unele cazuri de caldura sau de frig... toate aceste lucruri sa stiti ca sunt ceva normal.

Puterea meditatiei deschide deasemenea psihicul vostru. Veti experimenta sentimente prin intuitie consolidata iar in unele cazuri mintea va putea fi mai receptiva la entitatile astrale. Acestea pot fi pozitive cat si negative.

Cand e vorba de spiritualitate trebuie sa ne asteptam la cat mai multe experiente noi pe care multa alta lume le invidiaza. Niciodata sa nu va speriati de energia sufletului, veti avea destule resurse pentru a putea respinge chiar si entitatiile nedorite.

Pana data viitoare… “ce este deasupra, este si dedesubt”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari