Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 7 ianuarie 2013

Conquiztador

Jocul de cultura generala si strategie prin excelenta foarte asemanator cu vrei sa fi miliardar un joc vechi de prin octombrie 2006. A fost lansat de catre cei de la Pro TV dupa ce un specialist IT din Cluj le-a prezentat portofoliul si le-a oferit licenta.

Poate fi jucat de oricine pe internet in grupuri de cate trei jucatori iar daca cineva nu gaseste un adversar are posibilitatea sa joace cu roboti. Totul consta in alegerea raspunsului corect la intrebari din toate domeniile la care exista un raspuns din partru variante sau intrebari de rapiditate unde trebuie sa tastezi ani, secole sau numere, socoteli etc… cine raspunde mai repede si mai aproape de raspunsul corect castiga teritoriu si puncte. La randul lor jucatorii isi pot ataca teritoriile sau capitalele pentru a se cucerii. 

Atractia principala a jocului sunt galbenii pe care ii obtii in urma finalizarii unui joc. Poti lua cateva sute sau mii in functie de locul pe care il ocupi dar si de punctele adunate de la intrebari. Cu acesti galbeni poti licita si castiga produse care apar la licitatiile siteului. Aveti grija insa cand licitati sa aveti o suma favorabila de galbeni pentru ca sunt si alti jucatori ce liciteaza. Ca premii pot fi telefoane mobile, carti, laptopuri, articole vestimentare, jocuri si multe altele, totul depinde de anumiti sponsori.

Daca vreti sa aflati mai multe, sa va testati cunostiintele generale, sa va distrati sau sa va faceti prieteni noi intrati in joc la www.conquiztador.ro Exista chiar si un chat acolo dar si un forum. Regulile si help-ul de joc precum toate informatiile necesare le gasiti pe site. Si daca cumva se intampla sa va hotarati dati-mi de stire si jucam impreuna la separeu sa vedem cine e mai bun. Viva la revolution lume !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari