Lumanari Negre - OFERTA - 4 bucati cu 10 Lei, viziteaza Magazinul Vrajitoresc!

miercuri, 2 ianuarie 2013


Anton Szandor LaVey se trage din mai multe nationalitati, avand stramosi de nationalitate georgiana, romana, incluzand si o tiganca din Transilvania.

Inca de la 5 ani s-a apucat sa citeasca, carti precum Mary Shelly's Frankenstein si Bram Stoker's Dracula. La varsta de 15 ani, plictisit de scoala, s-a decis sa fuga de acasa. A intrat in trupa de circ ca un baiat de cusca. Adica intra in cusca si hranea leii si tigrii. Antrenoarea Betty a observat calitatile lui si l-a facut asistent de antrenare. "Posedat" inca din copilarie de pasiunea pentru arta, pentru cultura, simtea ca nu asta ii e locul, in circ. A inceput sa invete singur sa cante la pian, dupa ureche. Cand LaVey a implinit 18 ani, a plecat de la circ si s-a alaturat unui carnaval, ca magician asistent. A invatat hipnoza si a studiat despre ocult. LaVey nu isi imagina, dar el era pe cale sa puna bazele unei religii care sa lupte impotriva crestinismului si a iudaismului. Era o religie mai veche decat iudaismul sau crestinismul, dar inca nu avea o forma si o baza solida. Acesta era rolul lui Anton Szandor LaVey in secolul XX. Anton LaVey s-a insurat in anul 1951 la varsta de 21 de ani. A parasit lumea carnavalului pentru a-si construi o cariera si un scop in viata. A lucrat ca fotograf la criminalistica in Departamentul de Politie San Francisco. Acest lucru l-a ajutat sa-si creeze ideile sale. El spunea: "Am vazut cea mai sangeroasa si mai groteasca parte a omului". Oameni impuscati, taiati de proprii lor prieteni, copii imprastiati pe sosea in urma accidentelor, etc. A fost dezgustator si deprimant. Atunci m-am intrebat: "Unde e Dumnezeu?" Am inceput sa detest atitudinea oamenilor cu privire la violenta si care aveau aceeasi zicala: "Asa a vrut Dumnezeu!" Dupa 3 ani a parasit criminalistica si s-a apucat iar de cantat la clape. O data pe saptamana tinea sedinte despre vise, vampiri, varcolaci, magie, etc... A atras multi oameni, care erau cunoscuti in arta, stiinta sau din lumea afacerilor. Probabil un cerc magic a evoluat din acest grup. In ultima noapte din aprilie 1966 de Walpurgisnacht, cel mai important festival de magie si vrajitorie, LaVey a anuntat de formatia Church of Satan, care mai tarziu avea sa fie cunoscuta in toata lumea. LaVey a explicat care a fost motivul care a intemeiat aceasta biserica "Am vrut sa adun cat mai multi indivizi, pentru a avea o putere cat mai mare, cu scopul de a invoca forta neagra a naturii, care e numita Satana".

A devenit si mai cunoscut cand a avut curajul sa zica in public "Dumnezeu e mort!"

Un an mai tarziu, in 1967, biserica satanista s-a extins si peste Pacific pana in Tokyo si peste Atlantic pana la Paris. Astfel a ajuns sa aiba milioane de membrii in toata lumea si existand si astazi, dupa moartea lui Anton Szandor LaVey. Anton Szandor LaVey a murit la data de 29 octombrie 1997 la varsta de 67 de ani.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Inscrieri

Citesc pe

Gif-urile Mele

Vrei sa te afirmi ?

Caut redactori si editori cu sau fara experienta ce sunt dispusi sa colaboreze cu publicatia mea online. Doritorii se pot adresa in scris alaturi de un text (demo) de proba la adresa mea de mail: dragonathus@yahoo.com.
Se vor infiinta rubrici noi, nu trebuie neaparat sa fiti experti pe un anume domeniu. Se va scrie liber, fiecare abordeaza orice subiect doreste, la alegere. Se cere cel putin 1 articol la o saptamana sau doua.

Motto

De la mine ati invatat multe
Si tot de la mine ati copiat pe rupte.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 250 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Postari Populare

Reclame Platite

Aici poate fi reclama ta. Intra in legatura cu mine pentru a stabili si afla mai multe despre aceasta oportunitate.

STRAVA - Reclama Platita


Gazduire Reclame

Gazduiesc reclame si bannere pentru orice fel de afacere, hobby, magazine, domenii etc.

Daca sunteti hotarati pretul este de 60 RON pe luna. Aveti astfel si posibilitatea publicarii unui articol scris de catre dumneavoastra in care va prezentati afacerea mai detaliat cu poze, link-uri si tot ce mai doriti.

Pentru mai multe detalii: dragonathus@yahoo.com

RSS Promo

Bloguri.net