Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 4 ianuarie 2013

Aleister Crowley

Crowley s-a nascut in Anglia anului 1875, in anul in care Eliphas Levi a murit. Crowley provenea dintr-o familie bogata, nobila, factor care i-a permis sa studieze la Cambridge pentru prima data despre ocultism si magie.

A fost initiat in Zorii Aurii (Golden Dawn) si sub indrumarea profesorului Allan Bennet, un magician foarte puternic la acel timp, a trecut prin toate gradele ordinului intr-un an si jumatate, ceva ce nimeni nu a mai reusit pana atunci. Allan Bennet, fiul adoptiv al lui Mathers si conducatorul ordinului, era foarte talentat in stiinta oculta. S-a mutat in apartamentul lui Crowley si l-a invatat tot ceea ce stia despre magie. Mai tarziu a fost fortat sa plece la Ceylon, pentru ca era bolnav de astm. Acolo a devenit un calugar budist si a petrecut mult timp intr-o manastire. A revenit in Anglia unde si-a trait restul vietii.


Crowley a inteles ca nu poate sa ramana in ordinul Golden Dawn dominat de Mathers, astfel a parasit ordinul si a publicat toate materialele secrete a ordinului in revista "Echinoctiu" (Equinox). Si-a justificat faptele spunand ca a fost obligat de marii conducatori ai ordinului. Cel mai important eveniment din viata acestuia a avut loc in Cairo in anul 1904, cand a primit un mesaj de la o putere extraterestra care se numea "Aivass" si care i-a dat textul pentru cartea sacra "Liber Legis" care mai tarziu a fost numita "Liber AL vel Legis" proclamand o noua religie numita Thelema (din greaca, care insemna "dorinta"). Crowley si-a petrecut restul vietii predand religia, desi a incercat sa se lase de cateva ori. A format o societate secreta numita "Argentum Astrum" care mai tarziu a devenit organizatia O.T.O. (Ordo Templi Orientis). Crowley a fost capul organizatiei O.T.O. tot restul vietii. A murit in anul 1947 intr-un azil de batrani, abandonat aproape de toata lumea si luptand cu dependenta de cocaina.

Ultimele lui cuvinte au fost: "Sunt nedumerit."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari