Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 2 decembrie 2012

Uite uita-te la ea ce fumeaza narghilea

Cică narghileaua ar fi mai dăunătoare decât ţigara, pentru că determină o creştere a nivelului de monoxid de carbon de trei sau patru ori mai mare decât în cazul consumării unei ţigarete normale.

Aşa se spune şi în cazul consumării de marijuana, dar cine a tras ştie că nu este chiar aşa. În Turcia spre exemplu narghileaua este la modă, femeile mai ales în cafenele stau cu picioarele încrucişate şi fumează în public lăfăindu-se în voie, calificând astfel acest obicei. Tabacul infuzat prin dispozitivul tradiţional este foarte apreciat în întreg Orientul Mijlociu. Uneori narghileaua mai este folosită şi pentru prepararea sau consumarea anumitor droguri. 


Tutunul pentru narghilea are diferite gusturi şi arome speciale iar narghileaua în prezenţa unei companii plăcute oferă astfel o atmosferă destinsă şi lipsită de griji. Fiind un punct de legătura între prieteni dar şi un mod de a lega noi prietenii, vă oferă startul prielnic pentru a avea discuţii lipsite de inhibiţii. Fumând narghilea aveţi timp să meditaţi cu răbdare şi toleranţă asupra problemelor zilnice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

4 comentarii:

  1. Am fumat si eu si nu am inteles nimic din ea :) iar eu nici macar nu prea fumez ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @MrSilviu: super tare, eu am fumat verde la pipa si la bong :P , dar oricum de vreo jumatate de an am reusit sa ma las si de fumat. Nu mai fumez nici dalea nici dalealalte.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: nu stii ca fumatul dauneaza grav sanatatii? ;))

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari