Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 23 decembrie 2012

Trasa pe dreapta

Parcata oarecum “neregulamentar” la marginea peretelui se distingea usor inghesuita cu roata de pe spate dezumflata. Draga mea bicicleta, care in anotimpul cald si frumos zburda nestingherita alaturi de mine pe soselele si parcurile bucurestene.

Asteptand cuminte ca iarna sa treaca, plangea in fiinta ei negraitoare sa o mai eliberez de povara hainelor ce atarnau pe ghidonul si saua ei, aruncate dezordonat. Ghiozdanul cu scule ce zace uitat sub ea ii va fi tovaras nedezlipit pana cand va sosi si clipa mult ravnita de a-i unge din nou lantul ca sa purcedem la drum. Fioroasa si rezistenta din fire, stie ca nu ma va dezamagi niciodata si ca vom bate recordul actual la kilometrii efectuati. Asadar precum vopseaua rosie ii alinta lejer aspectul camuflat cu putin alb, asa si eu incatusat in propria-mi neglijenta complicata gandeam ca o sa vina si vremea plimbarilor si curselor de alta data.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari