Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 3 decembrie 2012

Se intampla pe 3 decembrie

3 decembrie 1912 Incheierea (temporara) a primul razboi balcanic atunci cand aliatii (Bulgaria, Sarbia si Muntenegru) semneaza armistitiu cu Turcia la Londra. O lovitura de stat in Turcia duce la repornirea razboiului in ianuarie 1913 care se incheie cu un armistitiu pe 30 mai la Londra.

3 decembrie 1934 Este infiintat Spitalul de Urgenta Floreasca.


3 decembrie 1941 Al doilea Razboi Mondial: Stalin ii spune lui Wladyslaw Sikorski ca anumiti ofiteri polonezi de pe teritoriul URSS lipsesc, probabil pentru ca evadasera. Mai tarziu istoricii dovedesc ca ofiterii fusesera asasinati la ordinul liderului sovietic.

3 decembrie 1962 Un strat gros de ceata acopera intreaga Londra parca sufocand-o. Pe data de 6 decembrie aceasta se raspandeste.

3 decembrie 1967 Este efectuat cu succes primul transplant de inima din lume de catre chirurgul sud-african Christian Barnard.

3 decembrie 1992 Petrolierul grecesc “Marea Egee” este distrus intr-o furtuna din “La Coruna”, Spania si varsa mai mult de 70.000 tone de titei in Oceanul Atlantic.

3 decembrie 1992 Armata irlandeza republicana (IRA) detoneaza doua mici bombe in centrul orasului Manchester soldate cu 64 de raniti.

3 decembrie 1993 “Radio Romanic” incepe sa emita la Bucuresti.

3 decembrie 1997 Conventia de la Ottawa, de asemenea cunoscuta si sub numele de Tratatul de la Ottawa Landmine. Se interzicea stocarea, producerea, vanzarea sau transferul de mine terestre antipersonale. Intra in vigoare in martie 1999.

3 decembrie 1997 FDA aproba iradierea de carne nefiarta.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari