Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Povesti cu crime

Modul cel mai simplu pentru a gasi idei pentru povestile cu crime este sa vizionati emisiunile TV sau stirile despre infractori. Deasemenea exista si alte tipuri de programe la televizor specializate pentru asa ceva.

Canalul Discovery va ofera o serie intreaga de documentare din viata reala a politistilor care investigheaza si aduna probe medico-legale de la scenele crimelor infaptuite. Acestea nu doar ca aduc idei teribile dar si prezinta amanuntit procesul de investigatie. Iar acest lucru inseamna ca puteti face scrierea sa fie cat mai realista cu putinta fara a mai fi nevoie sa umblati pe teren, pe la morga si asa mai departe. Multi dintre cititori urmaresc si ei astfel de emisiuni si vor putea sa depisteze usor de unde v-ati inspirit, insa daca faceti cateva modificari pe ici pe colo nu se vor prinde. Aceasta idée prezentata de mine este un punct de plecare si trebuie tratat ca atare, restul tine de creativitatea voastra. In timp ce scrieti inspiratia nu intarzie sa apara si nici nu veti stii ca lucrurile vor lua singure o intorsatura neasteptata. Va urez spor la scris si aveti grija cu sangele… este molipsitor si fierbinte ! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari