Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 19 decembrie 2012

Miracolul muzicii clasice

Nu vreau sa spun de unde si cum anume am ajuns sa descopar acest medicament al sufletului, pastrez inca secretul, cert este ca muzica clasica are propria sa magie de relaxare a intregului organism chiar si atunci cand nu te astepti ca acest lucru sa se intample.

O spun din propria experienta caci inainte nu imi placea deloc, insa cu cat avansam in timp spre finalul vietii reusim sa intelegem si sa vedem lumea privind prin alti ochi. 

Muzica clasica are efecte uimitoare si ne bucura inimile. Oricine poate incerca acest gust senzorial. Este folosita si in terapiile psihologice, mai ales “efectul Mozart” ce a fost introdus de catre doctorul Alfred A. Tomatis. Muzica lina a pianului sau a viorii ne poarta catre meleaguri noi alaturi de o liniste ce se instaleaza foarte repede in sufletul nostru. Undele cerebrale vibreaza sub frecventa cristalina a sunetului orchestrei astfel deschizandu-va noi orizonturi. Va recomand sa ascultati un vals sau o rapsodie, cu siguranta o sa fiti invaluiti de calm si orice asteptare va fi vrajita in armonie cu tot ce este.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari