Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 13 decembrie 2012

Legenda lui Dracula

Dracula este personajul clasic, un vampir care se regaseste in opera lui Bram Stoker, un binecunoscut scriitor irlandez. Este numele domnitorului roman Vlad Dracul III, care si-a castigat locul in istorie prin tragerea in teapa pe viu a dusmanilor sai.

In vremea de dinaintea anilor 1400, tatal lui Vlad, Vlad al II-lea fusese un guvernator militar al Transilvaniei ce facea parte din Ordinul Dragonului (Ordo Dracul). Loc desemnat de catre Sfantul Imparat Roman Sigmund pentru protectia Europei crestine impotriva fortelor invadatoare din Imperiul Otoman. Dupa indoctrinarea in aceasta societate secreta de catre cavalerii crestini in 1431, tatal lui Vlad devine cunoscut sub numele de Vlad Dracul, insemnand Vlad Dragonul. Atunci cand fiul sau se naste el devine cunoscut sub numele de Dracula, care inseamna “fiul dragonului” sau “fiu al diavolului” asa cum cei mai multi ar dori. 

Vlad Dracul III este deasemenea cunoscut sub numele de Vlad Tepes, care isi apara patria prin acte de salbaticie si barbarism. In timpul domniei sale sangeroase, a fost incantat in torturarea si uciderea celor care indrazneau sa calce pe domeniul lui. Vlad isi tragea in tepe mari din lemn victimele apoi le expunea la marginea frontierelor ca avertisment pentru a descuraja armatele invadatoare. Aceasta metoda preferata de executare i-a adus numele de Vlad Tepes, insemnad Vlad cel care trage in teapa. Se crede ca Vlad a executat undeva intre 40.000 si 100.000 de persoane in acest mod oribil si crud.

Una dintre cele mai notabile acte sadice ale lui Vlad s-a concentrat pe tragerea in teapa a sute de negustori sasi pe dealul din Tampa. Vlad s-a desfatat si ospatat in timp ce privea la cei care se zvarcoleau si zbateau in agonie. Chiar a spus ca doreste sa bea sangele victimelor dintr-un castron. Unii l-ar putea considera ca fiind un vampir sadic ce umbla dupa sange insa altii sunt de parere ca masurile sale nemiloase au fost o strategie necesara pentru a restabilii ordinea in tara si sa tina armatele invadatoare la distanta.

Vlad este ucis in lupta din anul 1476. Cadavrul lui este decapitat, iar capul expus in capitala Turciei de la Istambul. Corpul este ingropat la manastirea Snagov. Dracula este cunoscut ca un erou national care si-a sacrificat viata in lupta pentru independenta tarii, dar cu toate acestea conform legendei, faptele sale salbatice si excomunicarea din Biserica l-au condamnat sa rataceasca lumea asemeni unui strigoi.
Vlad Tepes a fost descris ca un monstru, un vampir care bea sange de om dar si un mare amator de cruzimi. Transilvania a fost taramul care adapostea misteriosul castel Bran (ce a devenit Castelul lui Dracula), un castel plin cu fantome si vampiri in mijlocul unei paduri intunecoase. Transformarea in Contele Dracula se datoreaza faptului ca acesta isi potolea setea band sangele celor invinsi. 


“ Ave Dracula, Ordo Dracul 
  Master, hihihi ” 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari