Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 28 decembrie 2012

Ghost Ship: Vasul Fantoma

Va propun un film foarte captivant din mai multe puncte de vedere cu oarecare tente horror. Nu va plictiseste si va tine cu sufletul la gura, cat despre final ramane ca un nou inceput. Despre ce este vorba?

Pai vorbim despre “Vasul Fantoma” o productie 2002 in care este implicata o echipa de recuperatori de nave. Acestia primesc o oferta de nerefuzat pentru recuperarea unei epave. Cel care ii conduce catre pierzanie este un trimis special al vaporului, o fantoma care este intr-o continua cursa pentru a colecta suflete.

Cei drept o data ajunsi la bord echipa angajata descopera foarte multe lazi cu lingouri de aur si renunta la remorcarea vasului in favoarea acestora. Lucruri ciudate incep apoi a se intampla si membrii echipei incep a muri unul cate unul. Singura care isi da seama ce trebuie facut este femeia din grup care reuseste sa distruga vasul in ultimul moment, astfel eliberand toate celelalte suflete captive. Pluteste in deriva cateva zile pana cand este gasita de un vapor salvator dar observa cu stupoare ca intrega peripetie nu s-a incheiat. Trimisul special al vaporului fantoma este prezent din nou in schema iar lazile cu lingourile de aur nu sunt pierdute si sunt incarcate pe vasul care tocmai o salvase. Asadar colectionarul de suflete stie ce are de facut si isi va continua munca luand-o iar de la capat.

In speranta ca v-am captivat atentia destul si nu am dezvaluit prea multe va recomand sa il vedeti si voi.

Producator: Warner Bros, Village Roadshow Productions
Distribuitor (international): Pro Video
Data lansare (SUA): 25 Octombrie 2002
Perioda filmare: 24 Ianuarie 2002 - 24 Aprilie 2002
Buget: 35.000.000 $
Incasari weekend: 11.503.423 $
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari