Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 30 decembrie 2012

Franz Bardon

Bardon a fost un magician foarte important al secolului al XX-lea care nici acum nu a primit recunoastere in lumea cultelor, recunoastere pe care o merita din plin.

Era de origine germana nascut in fosta Cehoslovacie. Nu se cunosc multe date despre viata lui si putinul stiut provine in principal din cartile sale, in special din "Frabbatto, Magicianul" care este un fel de autobiografie. In timpul celui De-al doilea Razboi Mondial a fost intemnitat si torturat de germani deoarece nu vroia sa-si foloseasca puterile si cunostintele pentru a-i ajuta si dupa razboi de guvernul comunist din Cehoslovacia, tot din cauza puterilor si cunostintelor acestuia. In afara de "Frabbatto, Magicianul" a mai scris inca trei carti: "Calea catre Adevaratul Adept - Autoinitiere", "Invocarea Entitatilor" si "Cheia catre Adevaratul Kabbala". El ofera instructii pas cu pas si descrieri detaliate pentru fiecare concept si tehnica. Cartile sale sunt divizate, de la cele mai simple exercitii pana la cele mai grele, cu perioade de timp asociate fiecarei divizari. Desi Bardon spune ca promoveaza partea practica a magiei, la fel ca Levi, ii place sa poarte discutii durabile despre subiecte neproductive. Multi dintre asa-zisii maestri in magie au imprumutat multe din tehnicile lui Bardon fara sa-i atribuie acestuia credit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari