Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 22 decembrie 2012

Filme 3D la PC cu ochelari stereoscopici

Poate te asteptai ca sa gasesti vreun “trick point” despre cum sa poti vedea filmele 3D cu ochelari steroscopici la computer, insa adevarul este crunt: asa ceva nu se poate fara sa ai o placa video adecvata de redare a efectelor 3D sau un televizor special.

Imi pare rau ca te dezamagesc dar ai citit desigur pe net tot felul de articole de umplutura destinate a pacali cititorii cum ca daca iei nu stiu ce program poti vedea si efectele 3D. Degeaba ai ochelarii aceia si filmul cu sigla, te-ai inselat amarnic, nu vei vedea absolut nimic iesind din monitor si venind spre tine. Iti vei face nervi si pierde timpul de pomana. Vorbesc din proprie experienta caci si eu am fost unul din acele persoane care credea ca se poate asa ceva fara o aparatura adecvata. Sa nu crezi nici vanzatorul din magazin ce iti spune, caci el face tot posibilul sa isi vanda marfa. Daca aveti ochelari 3D nu e problema ii puteti pastra pana va cumparati eventual o plasma de minim 80 cm cu redare 3D si v-ati scos. In caz ca nu aveti va vand eu ochelari LG Cinema 3D cu 15 lei bucata, sigilati. Sunt exact cei din poza articolului. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari