Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 12 decembrie 2012

Drama unei dansatoare

Asa cum deja v-am obisnuit continui seria "idei pentru scris" iar astazi voi vorbi despre o dansatoare ce are un accident de masina ranindu-si picioarele sau poate o boala din copilarie se activeaza si este nevoie ca picioarele acesteia sa fie amputate. Este devastata.

La fel de devastat este si iubitul ei chirurg, care se nimereste sa fie exact cel care i le va elimina. Nu a visat niciodata ca va fi nevoit sa faca acest lucru. Recuperarea fetei este lunga si grea. Datorita celor intamplate amandoi isi dau seama in timp ca nu vor putea ramane impreuna. Iubitul acesteia se framanta si se invinovateste pentru ca ar fi putut descoperi din timp semnele bolii sau poate ca ar fi fost mai bine sa fie acolo cand acel accident se intamplase si cine stie poate ca ar fi reusit sa ii salveze picioarele pana la urma. 

Exista momente de relief, atunci cand fata danseaza cu picioarele artificiale dar mereu se impiedica si cade la podea. Nu o doare si rade fals stiindu-si durerea pe care o poarta in suflet. Chirurgul nostru nu intelege de ce aceasta rade si considera ca este pe deplin refacuta. Hotaraste ca acum este un moment bun ca sa o paraseasca. In cele din urma dansatoarea isi gaseste adevarata dragoste, poate tot un dansator sau un regizor.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari