Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 18 decembrie 2012

Descoperirea Necronomicon-ului

Extras din jurnalul lui Simon Barrington 
Expeditia Es Sham din 1939 


Adanc in ruinele de nisip ale unui presupus oras antic aproape de Damasc, sigilat intr-un mormant nemarcat am descoperit un mic sarcofag din piatra neagra, gravat cu sigilii ciudate si hieroglife necunoscute.


Lada misterioasa contine o singura comoara, o carte mare scrisa in vechea limba araba, in mod evident un artefact sacru ce contine probabil cunostiinte interzise. Dupa nenumarate luni de traducere a textului, un adevar sinistru si intunecat a inceput sa se dezvaluie. Cartea contine revelatii ale ororilor antice si incantatii care pot renaste mai departe. Imediat am realizat ca am descoperit ceea ce a fost pierdut in orasul fara nume: Kitab al Azif - “Cartea Numelor Moarte”, cunoscuta si sub numele de Necronomicon.

Nu incape indoiala sa fie o copie a cartii, este chiar tomul original scris de catre mana lui Abdul Alhazred., scris in ceea ce pot presupune a fi chiar sangele acestuia.

Continutul oribil al cartii pare uimitor de a fi perceput ca un fapt si prea putin grotesc pentru mintea omeneasca, insa la fel de incredibil precum par aceste povesti, existenta ireala a Necronomicon-ului nu mai poate fi negata. Legendele intunecate despre rasele superioare omenirii sunt adevarate.

De-a lungul secolelor, anumite lucruri certe au fost incetosate si pierdute in numeroase traduceri, insa copia originala a Necronomicon-ului arunca o noua lumina asupra celor necunoscute anterior.

Omul nu este cel mai vechi si nici ultimul stapan al pamantului. Exista ceva intunecat care locuieste dincolo de modul nostru de intelegere al vietii si mortii, timpului si spatiului. Se afla in stare latenta in cele mai profunde umbre ale lumii noastre si se ascunde la pragul dimensiunii de dincolo asteptand sa treaca timpul ca sa se ridice sa revendice Pamantul.

Blestem ziua in care am descoperit aceasta carte si ma gandesc sa distrug acest diabolic tom. Am incercat de cateva ori, insa o forta necunoscuta ma opreste sa fac acest lucru. Incantatiile din aceasta carte nu trebuiesc niciodata rostite, si Zeii Intunecati nu trebuie sa fie treziti sau eliberati. Te implor sa distrugi aceasta carte sau sa o pazesti cu pretul vietii tale. Ma rog ca tu sa reusesti sa indeplinesti aceasta cumplita sarcina, pentru ca daca ajunge in maini gresite, ritualurile din cadrul ei vor declansa cosmaruri departe de orice imaginatie si ar duce la caderea si anihilarea intregii omeniri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari