Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 17 decembrie 2012

Cosmologie cuantica

Va intrebati daca universul nostru a existat si inainte de big bang? Veti afla, dar nu inainte de a va spune ca nu suntem constienti de anumite lucruri, desi ar trebui pentru ca traim in si din ele.

Sa revin totusi la aplicarea mecanicii cuantice asupra studiului intregului univers si a modul in care acesta a evoluat in timp. Acest lucru ne arata anumite prognosticuri ce evalueaza universul sub mai multe forme de probabilitate. 

Abhay Ashtekar isi aminteste de prima sa reactie cand a vazut “sariturile universului”.

“Am fost luat prin surprindere” spune acesta. Abhay privea la o simulare a universului inapoi spre Big Bang. Marea parte a universului s-a comportat exact cum se astepta, devenind mic si dens ca si galaxiile convergente. Insa in loc sa ajunga big bangul o “singularitate”, universul a inceput sa “se salte vibrational” incepand din nou sa se extinda.

Ashtekar a vrut sa fie sigur de ceea ce a vazut, asa ca si-a pus colegii sa stea cu ochii pe rezultate timp de aproximativ 6 luni inainte de a publica despre acest lucru in 2006. Nu trebuie sa ne mire nimic. Teoria precum ca universul reciclat s-a bazat pe bucla cosmologiei cuantice a reusit sa lumineze nasterea universului insusi – ceva legat de teoria relativitatii a lui Einstein pe care nu reusea sa o faca.

Unele probleme de lunga durata in ceea ce priveste natura cuantica a Big Bang-ului sunt rezolvate. Concret, rezultatele cunoscute de pe rezolutia de singularitate a big-bangului in bucla cosmologiei cuantice sunt semnificativ mai extinse.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari