Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 26 decembrie 2012

Concert in a doua zi de Craciun


Astazi nimeni de la bucale nu scapa de distractie pentru ca primaria Capitalei a pregatit pentru noi un program special la Bucharest Christmas Market.

Pe scena de la Universitate vor concerta timp de vreo patru ore jumate cinci trupe cunoscute dupa care va urma un spectacol de dans ce va incheia seara.
Petrecerea are loc in aer liber cu intrare libera si incepe la ora 17. Programul pe care organizatorii l-au facut public este urmatorul:


17:00-17:45 – Dj Project & Adela Popescu
17:50-18:35 – Taxi
18:40-19:25 – Bere Gratis
19:30-20:15 – Provincialii
20:20-21:20 – Călin Geambașu Band și trupa de dans Edi Stancu.


Pe langa muzica si scena, lumea va putea sa se infrupte cu bucate si bauturi de la casutele montate pe marginea targului de Craciun. Vinul fiert va fi cel care va inmiresma placut atmosfera de iarna, dar si achizitionarea a tot felul de decoratii mestesugarite. Cel mai bine este sa aveti cu voi bani suficienti pentru a va satisface toate poftele caci preturile variaza. Din partea mea distractie placuta si sa nu beti prea mult.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari