Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 5 decembrie 2012

Codex Gigas - Biblia Diavolului

Cel mai voluminos manuscris medieval existent ce a fost cândva considerat a-8-a minune a Lumii. Cuprinde biblia, poveşti străvechi, leacuri medicinale, fapte istorice, incantaţii sfinte violente, informaţii botanice, descântece ale unor exorcisme demonice cât şi descântece magice.

Informaţiile enumerate în uriaşa carte nu se mai regăsesc în alte părţi. Cartea este mult mai mult de atât şi exercită o atracţie aproape supranaturală. Un paragraf din carte tradus din latina veche ne informează cu privire la faptul că undeva în anul 1230 a fost realizată această carte.

Se zice că ar fi scrisă de un călugăr de la o mânăstire izolată din Boemia care şi-a “vândut” sufletul Diavolului. Acesta păcătuise grav cică, adică ştiţi şi voi cum e biserica cu ideile ei de toată jena, şi pe lângă iubirea aproapelui, iertarea şi alte bazaconii religioase ( îmi vine să şi râd ) urma să îl zidească de viu cu cărămizi, ca pe biata Ana a lui Manole, dar să trecem peste… Acesta reuşeşte să-i înduplece, pentru a fi cruţat şi le promite că va scrie o imensă carte ce va conţine biblia plus multe alte cunoştiinţe pentru umanitate în doar o singură noapte. I se acordă această şansă iar Satan îl ajută la realizarea cărţii.

Şi ca să nu fie nici o formă de îndoială în urma analizelor amănunţite ale cercetătorilor ştiinţifici s-a demonstrat că este opera unui singur om, deşi pentru realizarea şi scrierea ei ar fi fost nevoie de cel puţin două vieţi de om ca să fie terminată. Coperţile groase din lemn sunt îmbrăcate în piele şi acoperite cu ornamente de metal, iar pentru cele 320 de foi de pergament s-a folosit pielea a 160 de animale. Cântărind aproape 75 kg, nu e de mirare că e nevoie de doi oameni pentru a o muta dintr-un loc în altul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari