Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 6 decembrie 2012

Ce ne scrie Mos Nicolae

Dragii Mosului, astazi va voi face cate o vizita dulce la fiecare. Nu uitati sa pregatiti la geam sosetutele voastre in care am sa indes multe dulciuri sau nuieluse, dupa caz.

Ehh, si daca imi faceti o poezioara frumoasa in rubrica de comentarii am sa pun o vorba buna pentru voi la Mos Craciun, ca doar e vecin cu mine in Laponia. Ce spuneti, e bine asa? 

As mai sta aici cu voi dar trebuie sa plec, am multa treaba de facut iar spiridusul de ma ajuta e nitel cam nazdravan si mai am si grija lui pe cap. Hai faceti voi acolo focul in semineu ca sa fiu intampinat de caldurica cand voi poposi la casele voastre.

Sarbatori fericite tuturor, acum trebuie sa fug!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari