Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 9 decembrie 2012

Biblia si Mafia Bisericeasca

În opinia mea - Biblia - supranumită şi Sfânta Scriptură este cea mai citită carte din lume fiind si foarte controversată de altfel. Exceptând conţinutul acesteia fabulos de fantezist, Biblia rămâne o simpla carte de întindere mare, ce poate vrăji cu conţinutul acesteia.

La un studiu mai aprofundat veţi observa că nu are nici o treabă cu Divinitatea, este important sa puteti privi in jur si sa judecati cu propria minte. Nu vreau să supăr sau să necăjesc prin această postare insa realitatea este alta si fiindca este vorba de Biblie nu se cade să las doar aşa câteva rânduri scrise la întâmplare. În numele acestei cărţi s-au purtat numeroase războaie sângeroase, s-au manipulat mase de oameni (atenţie: încă mai sunt manipulaţi) şi destul de mulţi în numele Bibliei şi-au sacrificat vieţile. Plecând de la această scriere au luat naştere tot felul de poveşti şi filme care ne încântă ochii în ziua de astăzi. De la cei doi binecunoscuţi vrăjmaşi, personajele principale ale Bibliei: Satan şi Dumnezeu au apărut cu aceleaşi însuşiri şi puteri asemănătoare noi eroi care luptă pentru salvarea sau distrugerea umanităţii într-o Apocalipsă de zile mari. În această carte, Biserica – Mafia legalizată pe faţă, joacă un rol important. Luptând în continuare cu propriile-i arme create în trecutul îndepărtat când omul nu era aşa de inteligent şi nu dispunea de cunoştiinţe ştiinţifice, încă vrea să îşi menţină aripile întinse, care îi sunt distruse pe zi ce trece în timp ce lumea se deşteaptă si iese din stagnarea în care a fost învăluită. 

Mereu mă gândesc şi am impresia că cineva cândva se va gândi să continue povestea acestei cărţi intr-o parte a doua: “Revelaţia Bibliei Roşii”, ce va fi descoperită peste vreo sută de ani iar lumea se va suci din nou – asta în cazul în care nu o vor ascunde sau elimina ca pe unele manuscrisele descoperite de la Marea Moartă.
Nu vă sfiiţi, vă aştept cu opinii, păreri şi comentarii.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari