Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 10 decembrie 2012

Arma de foc descoperita intr-o carte

Un angajat al filialei Valparaiso a Bibliotecii Publice din Porter a ramas socat dupa ce a facut o uimitoare descoperire asupra unei carti care abia fusese donata. Cartea care poarta titlul “Outerbridge Reach” prezenta o scobitura in interiorul acesteia unde se afla un pistol cu aspect istoric.

“Cineva tocmai ce o deschisese si fusese foarte mirat exclamand: Ohhh vai! declara Phyllis Nelson, directoarea adjuncta al Bibliotecii. (a fost si catareata de dance a anilor 80’) 

Arma a fost descrisa de politie ca fiind un fel de aur cu maner din lemn, marca ASM, de calibrul 31, o arma cu pulbere neagra ce poate trage un singur foc.

Nelson sustine ca bibliotecarii nu au nici o informatie referitoare la cine ar fi donat cartea si cand anume deoarece zeci de mii de carti sunt donate lunar fara a se pastra vreo inregistrare. Politia a declarat ca arma nu este furata dar o vor pastra ca dovada. Directoarea adjuncta mai relateaza ca nu este prima data cand o arma este gasita intr-o carte donata bibliotecii. Cu 12 ani inainte ca ea sa ajunga in functie mai avusese loc o astfel de intamplare dar “Eu doar am auzit povestea” a spus in cele din urma aceasta.

Se pare ca cineva a facut o imensa greseala, caci acel pistolet valoreaza o avere. Stiu ca multi au tendinta de a se speria cand vad o arma de foc, dar de ce sa chemi politia ? Gasesti, pastrezi! Acum insa politia se va folosi de minunata descoperire poate chiar o vor dona la o licitatie si sa vezi ce sediu dat dracu vor avea politistii din statul Indiana.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari