Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 3 decembrie 2012

Afacerea Apocalipsei 21 decembrie 2012

De ce afacere? Pentru ca in curand e gata sa se termine campania de profit inceputa cu cativa ani in urma, si aici nu vorbesc despre faptul ca ar veni sfarsitul lumii, nu, nicidecum, acest lucru nu exista.

Timp de 4 ani de zile afacerile cu apocalipsa din 21 decembrie 2012 au mers struna, si deocamdata inca mai merg pana la proba contrarie. S-au scos o multime de bani din propaganda, carti, s-au facut filme, rusii chiar au vandut kitt-uri de supravietuire, marile state si-au construit buncare (insa cu alt scop), francezii spun ca ar exista o arca ascunsa intr-un munte si multe alte chestii asemanatoare au mentinut sfarsitul calendarului mayas in business. Dar iata ca data limita pentru acest lucru ne cam bate la usa. S-a vehiculat in 2000 ca ar veni sfarsitul lumii si nu s-a intamplat, acest lucru a fost doar un impuls premergator asupra celor cu astfel de minunate idei meniti a speria populatia fricoasa. Ehh, intre timp au mai existat alte doua asemanatoare zvonuri pornite de la un sectant american, care culmea el ar fi calculat conform datelor biblice ca ziua judecati ar fi undeva in 21 mai 2011. Prostii, dar niste prostii care au scos bani frumosi de pe urma noastra. Suntem deja in anul 2012 si in curand vom intra in 2013. Nu va fi nici o trecere in alte dimensiuni sau alte astfel de povesti. Pamantul nu se va rupe si nici ploi de foc nu vor pica din cer. Pentru cei care inca mai cred in Biblie rog a-si pastra gandurile pentru ei, dar in cel mai bun caz e bine sa deschida ochii si sa priveasca in jur, stiinta a avansat destul de mult si au fost demonstrate deja foarte multe neadevaruri din acea carte.

Toata lumea s-a speriat din cauza unui amarat de calendar mayas, care cei drept este extrem de evoluat din punct de vedere astronomic ascunzand in el o gramada de cunostiinte pentru acea vreme. Este un simplu ciclu care o data ajuns la final, o ia de la capat. Ca un ceas care ajunge la 23:59 si apoi isi reia ciclul si tot asa. Calendarul mayasilor este un principiu asemanator, de unde si pana unde sfarsit al lumii?

Mai sunt anumite persoane care cred ca pe 21 decembrie 2012 va veni din cer o nava extraterestra care ii va lua la bord si ii va purta catre o alta planeta unde domneste linistea si pacea spirituala. Sunt cei din epoca New Age, zilele noastre. Pai dragii mei, ma indoiesc ca extraterestrii ar interveni in vreun fel asupra omenirii la modul vizibil. Ei oricum observa si studiaza indeletnicirile noastre de cand haul. Pe langa asta intervin in mediul nostru atunci cand este cazul, si atunci cand o fac, o fac subtil.


Altii inca mai cred ca o anumita planeta Nibiru, descoperita de curand cei drept, ar trebui sa se ciocneasca cu Terra. Conform tablitelor sumeriene aceasta planeta ar fi locul de bastina al anunnaki. (am sa vorbesc si despre ei in postari viitoare)

Fenomenul 2012 cu toata propaganda lui ajunge la sfarsit in curand, ramane asadar sa auzim de alte noi apocalipse in viitorul apropiat asta e sigur.

Din partea mea multa sanatate tuturor si stati linistiti in privinta Apocalipsei caci asa ceva nu se va intampla, decat daca noi oamenii dorim acest lucru si ne “killarim” intre noi cu armele si cu ajutorul stiintei evoluate de care dispunem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

  1. asa e "banii fac pamantul sa se invarta" ;)....

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alystar: hihihi, uneori si aparitia a tot felul de apocalipse il pot face insa se si opreasca. :D

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari