Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 15 noiembrie 2012

Visele in creatiile noastre

Acesta este un alt episod din seria “Idei pentru scris” in care va voi prezenta o noua idee pentru cei pasionati de scris. 

Privim adesea visele ca fiind o buna sursa de inspiratie pentru povestile noastre insa ce ar fi daca am da si personajelor pe care le cream vise?


Visele lor pot aparea desigur sub multe forme: cosmaruri, viziuni, halucinatii sau vise simple obisnuite. Intrucat visele noastre sunt de multe ori confuze si intamplatoare, visele fictive vor fi intotdeauna semnificative. Caracterul nu ar putea stii ce inseamna toate astea inca, decat poate la finalul povestirii cand totul devine limpede si clar pentru el. Puteti utiliza visele ca sa duceti caracterul intr-o mare aventura, sa porneasca vijelios ca un erou pentru a rezolva misterele. 

Sa zicem ca anumite persoane dispar la intervale oarecum apropiate. Eroul nostru are vise care ii explica ce se intampla cu cei care dispar si asa pleaca ca sa-i salveze. Se poate sa si greseasca, poate interpreteaza gresit visele si se confrunta si cu alte lucruri. Intre timp, fiindca voi sunteti creatorii, puteti pune politia sa mearga pe cai diferite decat cele ale eroului nostru. Poate undeva pe la mijlocul anchetei ar putea sa se intersecteze cu personajul nostru, insa in orice caz in timp ce eroul nostru cam tot face greseli in incercarile sale salvatoare, intotdeauna el reuseste sa gaseasca persoana inaintea la toti. Poate ca in visele sale apar si persoane din trecutul victimelor care ii ofera informatii ce au stat ascunse timp indelungat. Deasemenea ii mai puteti da caracterului si anumite crize sau transe lungi, pentru ca cititorii sa creada ca ar fi posedat iar singurul mijloc de a scapa sa fie acela al unei viziuni sau halucinatii ce-l impinge la realitate. E mult mai bine sa folositi idea visului de la inceput, ca mijloc de actiune al eroului sau pentru transmiterea anumitor informatii despre trecut si despre lucrurile care urmeaza sa se intample.

Sper ca ati inteles idea si cum anume o puteti modela in povestea voastra. Eu va urez succes si inspiratie cat mai multa.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari