Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Soosan Firooz prima rapperitza din Afganistan

Soosan Firooz nu este o rebela cu impresii de “west side”, potentialul sau narativ ridicandu-se ca o lumina stralucitoare peste natiunile suferinde. Este prima rapperitza din Afganistan, o voce care militeaza pentru dreptul femeilor si constiintelor politice intr-o tara care a fost intoarsa pe dos din cauza razboiului si extremismului de-a lungul zecilor de ani. Si-a facut aparitia pe scena hip-hopului din Afganistan, unde pana acum doar foarte putini rapperi reuseau sa adune cate un text doua. Genul muzical abordat de Firooz face furori in presa internationala fiind prima femeie care canta rapp in ciuda culturii traditionale a tarii din care face parte. 

In varsta de doar 23 de ani, tanara artista vrea ca suferintele din inimile arabilor sa fie auzite de intreaga lume. Versurile sunt inspirate din viata ei, prin ce a trecut aceasta de-a lungul razboiului din Pakistan dar si despre oameni fara adapost. Prin muzica doreste ca intr-un final abuzurile fortelor invadatoare sa inceteze. Tatal fetei si-a parasit jobul pentru a o insoti ca bodyguard datorita amenintarilor cu moartea cu care s-au confruntat. De asemenea Soosan mai joaca si ca actrita locala in anumite telenovele.

Oricum din partea mea maxim respect pentru ca a avut curajul sa faca asa ceva intr-o tara in care femeile nu prea au dreptul la replica, bine totusi ca nu mai sunt regulile alea in care comunismul ar fi linsat-o imediat impreuna cu intreaga ei familie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari