Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 2 noiembrie 2012

Sentiment metastazic

Lăsaţi pradă la mâna destinului, căutăm a ne ascunde în continuare prin jungla deasă de unde nu există cale de scăpare. Pe zi ce trece ne afundăm tot mai tare în desişul primejdios al lianelor vieţii spulberate din care facem parte, până când… arma necazurilor te ia în vizor. De aici mai este doar o singură etapa: cea în care după zăngănitul trăgaciului deja te prăbuşeşti în abisul tulburător al pierderilor, ţinând companie celorlalţi asemeni ţie. Aceia marcaţi cu ghinionul şi neşansa glonţului veninos care i-a mângâiat în semn de salut. Cei drept, unul la o mie va reuşi să spargă bariera prizonieratului şi v-a evada doar pentru o mică bucată de timp, bucurându-se din nou de desişul straniu al junglei ce-l adăposteşte. 
Destinul – cel care te urcă şi coboară, îşi face jocul hipnotic cu reguli numai de el ştiute. Îşi plimbă agale ochii săi reci prin jungla rătăcită şi unde i se opresc nimeni nu ştie: Când? De ce? şi Cum?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari