Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 29 noiembrie 2012

Se intampla pe 29 noiembrie

29 noiembrie 1762 Se naste Pierre-Andre Latreille, preot si entomolog francez considerat parintele entomologiei moderne. 

29 noiembrie 1947 Adunarea Generala a Natiunilor Unite voteaza impartirea Palestinei in state evreiesti si arabe (Israelul devine stat independent evreiesc in mai 1948, liderii arabi resping partile, toate acestea duc la un razboi civil)


29 noiembrie 1963 Presedintele american Lyndon Johnson initiaza o ancheta privind asasinarea lui John Fitzgerarld Kennedy (fostul sef de la Casa Alba) 

29 noiembrie 1972 Pong, primul joc comercial de succes, este lansat de catre ATARI ca un joc arcade functionabil cu monede. Prima masinarie joc este instalata in taverna lui Andy Capp in Sunnyvale, California USA.

29 noiembrie 1996 Noul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu depune juramantul constitutional in fata Camerelor reunite ale Parlamentului.

29 noiembrie 2004 Se lanseaza Radio Guerrilla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari