Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 25 noiembrie 2012

Pisici si caini

Cele mai cunoscute animale de casă sunt bineînţeles pisicile şi câinii. Câini au fost primele animale domesticite acum mai bine de 12.000 de ani iar pisicile au fost ultimile, acum aproape 4000 de ani ( în Egipt, unde erau venerate ).

Trăiesc în preajma oamenilor de atât de mult timp, încât s-au integrat complet în vieţiile noastre. Pot fi incredibil de inteligente, sensibile, au capacitaţi extrasenzoriale şi se pot implica în aceiaşi măsura în care şi stăpânul este dispus să o facă. În mod clar aceştia sunt nişte “oameni cu blană” foarte speciali. Una dintre cele mai bune modalităţi de a obţine un animal de casă este să mergeţi la un adăpost pentru animale, să salvaţi o pisicuţă sau un căţeluş şi să îi oferiţi un cămin. Veţi fi eroul lor pe viaţă. 

Adăposturile de animale şi diversele societăţi omoară mai mult de 15 milioane de câini şi pisici nedorite în fiecare an. Doar 30 % din animalele închise sunt revendicate, adoptate sau salvate. Restul de 70 % sunt ucise. Mult mai multe mor din cauza bolilor, de foame, în urma atacurilor altor animale sau călcate de maşini.

Deschideţi-vă inimile, salvaţi bietele suflete !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari