Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 5 noiembrie 2012

Norii de interior

Da… de acum este posibil. S-au inventat si norii de interior si nu vorbim aici de efecte speciale. Poza pe care o vedeti nu este una lucrata in photoshop. Artistul olandez Berndnaut Smilde a descoperit o modalitate ingenioasa de a crea un mic nor, perfect alb exact in mijlocul unei incaperi. Procedeul necesita planificari meticuloase asupra luminii, temperaturii si umiditatii. O data ce totul este pus la punct, inventatorul nostru Smilde da viata magiei sale cu ajutorul unei masini de ceata. Norul se formeaza si pluteste in incapere insa doar pentru cateva momente. Mirificul nor mai poate fi observat si cum se deplaseaza usor prin incapere.

Cat despre cei de acasa va invit sa ii dati clasa domnului inventator realizand un nor intr-o sticla de plastic. Arta de a crea nori exista de vreo 40 de ani in laboratoarele scolilor de stiinta, pacat insa ca nu si la noi in tara. Videoclipul de mai jos spune tot ce trebuie facut. Succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari