Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 30 noiembrie 2012

Necromantia: Mortii si Mortii Vii

Necromantia este o forma de magie neagra, în care spiritele morţilor sunt invocate pentru consultare. Acest tip de magie este folosit în şedinţele de spiritism, în care un medium întră în tranşă, invocând spiritele şi permitându-le să-i intre în corp să vorbească prin gura lui.

Acest ritual are loc cel mai adesea la cerinţa unei rude care doreşte să intre temporar în contact cu o persoană decedată pentru a afla răspunsul la o problemă foarte importantă sau pentru a se asigura că aceasta este fericită în Viaţa de Apoi. Sau în caz că se doreşte aflarea viitorului. 

Termenul de necromanţie se referă de obicei la folosirea decedatului de către magician în scopuri personale, fără a-i obţine neapărat permisiunea. Astfel de ritualuri magice nu sunt considerate etice, reprezentând aşadar o artă întunecată. Este interesant să precizez un lucru: cuvântul grecesc nekros ( “cadavru” ) a fost în trecut confundat de către necunoscători cu latinescul nigr ( “negru” ), iar în engleza veche ( 1200 – 1500 ), cuvântul nigromant era folosit pentru a desemna pe cineva priceput în artele întunecate. Mai întâlnim şi astăzi cuvântul necromant folosit greşit cu acest scop.

Necromanţia poate fi împărţită în două ramuri principale: divinaţie de spirite şi divinaţie de cadavre. A doua metodă duce la dezgroparea de cadavre şi jefuire de morminte pentru farmece şi alte lucruri necesare îndeplinirii efective a artelor magice.

Întotdeauna această practică este considerată extrem de periculoasă. Numai un iniţiat profund, un magician curajos şi deschis la minte are o şansă de succes într-un astfel de risc.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

4 comentarii:

 1. Din ce carti iei informatiile astea? :D eu unul nu cred in asa ceva si este imposibil sa iei legatura cu cei de dincolo fara acordul lui Dumnezeu pe care oricum nu`l vei primi.
  Odata intrat in Rai sau in iad, nu mai exista cale de intoarcere (zic eu) si de aceea nu se poate ca spiritul "invocat" sa fie chemat in lumea materiala si deci in concluzie, magicianul nu ar putea face nimic altceva decat sa joace teatru :)

  RăspundețiȘtergere
 2. informatiile nu le iau din nici o carte, aici doar am prezentat asa in mare anumite indeletniciri pe care lumea le practica, iti spun eu ca spiritul poate fi chemat si nu numai atat mai poate fi si controlat asa cum poti sa controlezi si fiintele vii, vb din experienta si dzeu nu are nici o treaba si putere aici.

  RăspundețiȘtergere
 3. daca zici tu ... dar eu tot nu cred :P dar fiecare e liber sa creada ce vrea, nu? :D

  RăspundețiȘtergere
 4. @MrSilviu: exista chiar daca cineva crede sau nu, si da fiecare e liber sa creada ce vrea, corect.

  RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari