Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Meditatia - Energie Universala

Cum va promiteam vin cu completari asupra topicului inceput putin mai in urma dar si pentru cererile de lamurire venite din partea voastra.

Meditaţia este un proces pe care îl putem dezvolta şi face în orice moment. Ne naştem cu această capacitate a corpului şi a minţii pentru meditaţie. Meditaţia este pur şi simplu starea fizică şi psihică prin care ne relaxam încărcându-ne cu energie din univers. Aceasta este foarte importantă pentru noi, căci prin meditaţie sufletul nostru avansează, devenind în timp foarte puternic. Gândurile noastre nu vor mai circula haotic, vom deveni mai stabili mental şi emoţional. Să nu uitaţi însă că respiraţia joacă un rol important în meditaţie, ea fiind de baza. Există foarte multe tehnici şi practici pentru a medita grupate desigur pe grade de evoluţie şi dificultate ale practicantului.

Am ales să vorbesc despre acest subiect pentru că în ultima vreme ( şi în ultimii ani ) multă lume a recurs la astfel de metode combinate cu tehnici new age. Mulţi care practică meditaţia sunt mai puternici, mai împăcaţi şi mai longevivi decât restul oamenilor,. A fost dovedit ştiinţific acest lucru. Plecând de la meditaţie şi stăpânind foarte bine această tehnică se poate ajuge la telekinezie , călătorii în astral dar nu numai. Un practicant sârguincios al meditaţiei deţine în mod direct şi conştient anumite chei către alte informaţii mai puţin cunoscute. V-aş recomanda o simplă metodă clasică de meditaţie de tip Vid pe care puteţi să o încercaţi oricând doriţi, e necesar doar câteva minute să meditaţi zilnic. Cu timpul veţi mai învăţa şi alte metode.

Meditaţie vid:

Intindeti-va comod pe un pat, canapea sau aşezaţi-vă pe un balansoar, relaxându-vă întregul corp. Sau dacă doriţi aşezaţi-vă în poziţie lotus. Închideţi ochii şi înlăturaţi orice gând care apare. Nu are voie să pătrundă în psihicul dvs decât golul. Această stare de gol trebuie să o menţineţi fără a uita de voi înşivă. La început veţi reuşi doar pentru câteva secunde, dar prin exerciţii repetate veţi reuşi tot mai bine. Scopul exercitiului este atins doar când reuşiţi să rămâneţi în starea aceasta 10 minute fără să uitaţi de voi sau să adormiţi.

Voi cum meditaţi?
Sper că a fost util exerciţiul şi aştept părerile voastre în legătură cu acesta.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

3 comentarii:

  1. Am sa incerc si eu, multa lume practica. Pe zi ce trece parca ramanem in urma, am sa vin si cu un raspuns cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Inna: ok te asteptam, vrem sa aflam cum a fost.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sa stiti ca este foarte greu la inceput. Mie una asa mi-a fost. Acum parca dupa cateva experiente incep sa devin mai lucida si gandurile nu imi mai circula asa de haotic. Am reusit pentru cateva minute bune sa meditez in vid, si este intr-adevar o realizare. Am sa mai practic, caci simt cum se schimba ceva in viata mea. Bravo, felicitari pentru articol si succes si voua la meditatie.

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari