Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 9 noiembrie 2012

Mat din doua mutari

Nimic mai simplu decat sa dati sah mat din doua mutari. Da, este cat se poate de adevarat, cititi acest articol si veti descoperi mutarile magice care fac furori.

Multi dintre voi stiu ca se poate da cel putin din trei mutari insa cand vine vorba de un mat din doua mutari scepticismul nu ezita sa apara. Astazi am sa va demonstrez acest lucru, iar voi la randul vostru ati putea face si banuti daca pariati cu colegii de la serviciu, pentru ca acestia cu siguranta nu vor crede ca este posibil. Si ca sa nu mai pierdem timpul, eu zic sa ne apucam de treaba. In primul rand luati-va sahul, aranjati piesele cum trebuie pe tabla dupa care folositi mutarile de mai jos: 

1. f3 e5
2. g4 Dh4# 
Pentru cei care nu pot intelege formula magica de mai sus: D este Dama iar restul mutarilor sunt de pioni.. 

Bun si acum ca ati invatat, este timpul sa va uimiti prietenii si nu numai. Este cea mai scurta partida posibila de sah incheiata ca un fel de “harakiri” sahist. Acest mat croseu al damei s-a intalnit si in cateva partide jucate la campionate. ( exemplu Pacer – Hamlisch )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari