Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 21 noiembrie 2012

Intreaba pe cititori

Se pot face rost de idei pentru scris si de la cititorii de zi cu zi, cei care cauta carti in librarii. Invartiti-va un pic in afara unei librari si veti putea observa ca majoritatea ies cu mainile goale.

Unii dintre ei intra doar sa isi omoare un pic timpul sau pentru a se adaposti de ploaie. Multi sunt pregatiti si vor sa si cumpere ceva dar totusi ies afara cu nimic. Ce anume cauta? Exista o astfel de carte care sa fie pe gustul lor? Libraria nu are pe stoc? Nu mai este disponibila? 

Pentru a afla raspunsurile, incercati sa vorbiti cu ei cand ies afara, fiti naturali trebuie doar un pic de socializare. Sa-i intrebati ce carte isi cauta, libraria nu a avut nimic asemanator si daca da, de ce nu au cumparat? Raspunsurile vor fi extrem de utile pentru voi. Nu numai ca va vor da idei dar deasemenea va vor spune prin asta cum sa faceti scrierea mai buna si sa concureze cu titlurile existente pe piata. Iti vor spune atatea lucruri despre pret, calitate, informatie, nivelul de expertiza, aspectul si ce anume simt ei, tonul, raza de informatie si asa mai departe.

Dupa ce terminati sondajul e timpul sa puneti informatiile primite intr-o poveste. Eu va urez succes.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari