Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 11 noiembrie 2012

Interviu: Care e ultima carte citita?

Navigand linistit fara ape tulburi si lupi de mare, pe internet cei drept, am avut oroarea sa fiu intampinat de o furtuna literara care a izbucnit deodata dintr-un jenant filmulet postat pe youtube.

Un reportaj asupra ultimei carti pe care a citit-o cel interogat. Simplu ca buna ziua se dorea a fi in aparenta. Drept urmare protagonista videoclipului, caci ea mi-a pornit avantul asupra tastaturii si v-am adus un nou articol, a citit foarte multe, multe rau domne, multeeeee…asa zice, nici nu isi mai aduce aminte decat asa in treacat de mai marele “Mihai Creanga” si nu numai dar il mentioneaza si pe Eminescu. Eu asteptam cu sufletul la gura lipit de monitor si tare-mi mai doream sa o si aud cum recita macar o “poezie” a acestuia. Rusine! Dar asa se intampla in general pe la sate, cartea o arunci pe foc ca sa ai caldurica cand te pozezi goala alaturi de soba fierbinte de teracota ca doar e la moda ce dracu. Blonda, impreuna cu ceilalti stiu ca romanele, “carti mari” cum le numeste un alt tanar “cultivat”, ard cel mai bine la foc mocnit. Motivul gasit de cei intervievati e unul simplu: nu au timp pentru ca lucreaza, au un job. Pai dragii mei nu cred ca lucrati 24 din 24, nu? Pacat, mare pacat, din cauza asta Romania este la un stadiul primitiv si economia este dusa de mult cu sorcova, vina fiind a oamenilor ca cei din reportajul video prezentat. Sunt usor de influentat si manipulat, asta pentru ca nu pot sa gandeasca cu mintea lor iar gandurile le zboara in alte parti. Nu vreau sa comentez mai multe dar sa stiti ca nu prea e nimic de ras, desi cei care au realizat filmuletul s-au distrat copios.

Asadar puneti mana pe carti si educati-va spiritul dragii mei. Numai bine.


 
Exista si episodul doi al acestui reportaj pe il gasiti aici. Cei drept al doilea e mult mai ... intelegeti voi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari