Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 12 noiembrie 2012

Idei pentru scris

Vreau sa anunt prin aceasta postare ca in curand voi lansa o serie cu diferite articole in care veti gasi idei pentru scris. Seria este adresata celor carora le place sa fie creativi, pentru cei care iubesc creatiile literare dar si pentru ceilalti.

Scrisul ne face sa fim mandri de noi si ne deschide multe portite alaturi de satisfactii personale. Drumul e presarat cu multe urcusuri si coborasuri, insa intreaga aventura din aceasta minunata lume a scrisului merita sa fie facuta. Sper ca v-am facut cat de cat curiosi si abia astept sa vin cu un prim episod al seriei care cu siguranta va include ceva horror pentru ca sunt pasionat de acest gen si vroiam sa fie primul la debutul seriei. Ups, v-am si dat o mica informatie. Pe curand. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari