Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 13 noiembrie 2012

Idee Horror

Iata si primul episod din seria “Idei pentru scris”. Ce propun eu astazi pentru pasionatii de creatii literare, pentru cei care iubesc scrisul in general? 

Poate ca v-ar surprinde sau v-ar displacea ideea care m-a asaltat vanjos in acest moment, insa cui nu ii place nu il condamn.


Ma gandeam sa cautati cat mai multe cuvinte populare care va vin in minte legat de animale. Cum ar fi ca acestea sa prinda viata si sa se transforme intr-o povestire horror? Alegeti un animal ca fiind protagonistul, personajul horror care va face ravagii omenirii. Eu zic ca ar fi un bun punct de plecare. Sa va dau si cateva exemple banale. Imaginati-va o pisica feroce care noaptea se transforma intr-o fiara monstruasa si sfasie limbile oamenilor. Pe langa acest lucru mai prinde si anumite puteri care o fac oarecum indestructibila si mult mai agila. Cum ar putea omenirea sa scape de o asa amenintare din partea unei vietati iubite de noi? 

Sau despre cum ar fi sa ai o broasca in gat. Cum de a ajuns acolo? Credeti ca un bataus de la scoala ar putea baga broaste pe gat victimelor sale? La ce ar duce acest lucru in viitor luand in considerare batausul, victima si broasca. Poate ca nu fusese in realitate o broasca adevarata ci persoana se infectase dupa ce a cumparat produse alimentare dintr-un supermarket unde alimentele sunt infestate cu oua mici extraterestre. Ce se intampla cand epidemia se raspandeste?

Cam acestea ar fi micile mele exemple, nu vreau sa ma intind prea mult. Dupa cum se vede nu ar fi nimic greu, singuri va puteti contura evenimentele dupa bunul plac, chiar daca sunt si mai ciudate, asa ca ale mele. Voi ce cuvinte ati gasit si ce fel de intamplari se nasc in mintea voastra citindu-le?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari