Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 7 noiembrie 2012

Fitness in parcul IOR

Cunoscut mai nou sub numele de Alexandru Ioan Cuza, parcul IOR cel mai mare si mai frumos din sectorul trei al capitalei a venit de aceasta data in intampinarea noastra cu o sala de fitness in natura. Asteptate de foarte mult timp, aceste aparate care iti lucreaza intreg corpul sunt de vreo patru zile disponibile tuturor amatorilor de sport si recreere. Exista si cateva tipuri noi de aparate ce nu mai le gasiti in alte parcuri bucurestene. “Barcuta” cum am denumit-o eu, care iti lucreaza spatele si ajuta la coloana vertebrala dar si “mini bicicleta aerobico-inaltatoare” una dintre cele mai preferate de sportivi. Toate aparatele se bazeaza pe forta si greutatea propriului corp. O alternativa interesanta sunt aparatele de alergat care nu doar te scutesc de anumite eforturi dar chiar sunt mai eficiente decat joggingul. Ramane de vazut oare cand vor aduce bare pentru tractiuni si paralele pentru a lucra un triceps perfect. 

Sala de finess din aer liber este gratuita desigur pentru oricare cetatean care vrea sa faca sport si sa aiba un corp de invidiat, nu trebuie decat sa va echipati in trening si sa incepeti antrenamentul.

Succes, si nu uitati ca un corp sanatos trebuie sa aiba si o minte sanatoasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari