Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 8 noiembrie 2012

Dieta din Ikaria prelungeste viata

Sa depasesti varsta de 100 de ani nu este o exceptie, ci o regula. Datorita sanatatii si naturaletii unei diete locale, oamenii care traiesc pe aceasta insula greceasca se bucura de o longevitate extraordinara si uneori uita - metaforic vorbind, sa mai si moara. Care este secretul?

Dormitul, exercitiile fizice regulate, stilul de viata relaxat fara stres si … atentie, dieta alimentara traditionala a insulei, care in aparenta face minuni: 

Micul dejun: lapte de capra, vin, ceai de salvie sau cafea, miere si paine.

Masa de pranz: aproape intotdeauna fasole, cartofi, verdeturi si indiferent de sezon legumele proaspete din gradina personala

Cina: paine si lapte de capra.

De Craciun si Paste se sacrifica porcul iar familia se bucura de mici bucati de carne in decursul a cateva luni.

Dupa cum se observa mancarea este in mare vegetariana. Un alt mare motiv al stilului sanatos de viata s-ar putea datora izolarii relative cat si pozitiei geografice a insulei. Spre deosebire de alte insule ale Greciei aceasta nu se bucura de avalansele frecvente de turisti si se pare ca locuitorilor le prinde bine. Oricum Ikaria ramane in mare masura o insula unde agricultura este de baza iar linistea si pacea domnesc in voie. Poluarea si mancarurile nesanatoase din lumea exterioara nu au reusit inca a-si face loc in decorul sanatos al insulei.

Acum cine isi doreste o viata indelungata si sanatoasa poate sa manance ca un ikarian. Desigur sa nu uite sa fie relaxat, sa se odihneasca si sa faca exercitii fizice… totusi traim in Romania si asta deja spune cam multe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari