Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 22 noiembrie 2012

Cum scapi de cei care iti fura netul

O întrebare la care tot mai mulţi dintre voi nu prea ştiu răspunsul, crezând că e cine ştie ce mare inginerie de hacking. Eu vă voi arăta în scurta mea postare cum puteţi scăpa de cei care vă fură netul (aici mă refer la cei cu o conexiune pe fir nu wireless)
 
Vom lucra numai cu consola de windows command sau cmd pe care o lansăm din meniul Start – Run scriind cmd sau command după care apăsăm enter. 

Ca să aflii dacă internetul merge bine poţi tasta comanda: 

Ping –t www.yahoo.com (în loc de adresa de yahoo poţi introduce orice altă adresă de internet dar atenţie să fie funcţională şi online) 

Vor începe să se deruleze pe ecran nişte rânduri cu informaţii de la ip-ul respectiv cu delay-ul reply-urilor – trebuie să aveţi numai reply unul după altu, dacă vă apare şi “request time out” la intervale repetate şi mai mereu înseamnă că “Huston avem o mică problemă” şi trebuie să sunăm la provider să-l întrebăm dacă este ceva de la el sau cineva ne fură. Providerul va verifica în cel mai scurt timp şi îţi va spune dacă cineva te fură sau nu. De cele mai multe ori te îmbârligă şi nu te va rezolva dacă într-adevar îţi este furat internetul. Pentru aceasta intervine modalitatea mea de izgonire a celui care îţi fură ţie preţiosul internet. 

Va trebui să ne apucăm de treabă şi să aflăm câteva ip-uri cheie, inclusiv al nostru şi pentru aceasta vom folosi următoarea comandă: 

Ipconfig /all 

Vor fi afişate mai multe rânduri de informaţii cu ip-urile respective. Pe noi ne va interesa: IP adress ( care este ip nostru propriu zis ), default gateway şi DNS servers care pot fi unul sau mai multe ip-uri în funcţie de providerul de net. 

Ce avem practic noi de făcut este să trimitem pachete repetate de date asupra ip-urilor serverelor de DNS, default gateway şi ip adress. Pentru aceasta vom deschide câte o fereastră de command (cmd) separat pentru fiecare comanda în parte.

Exemplu: 

Ping –t “ip adress” (aici înlocuiţi scrisul cu ip-ul vostru ip adress fără să puneţi apostroafele, va trebui să fie ceva în genu ping –t 84.106.132.151) 

Ping –t “default gateway” (puneţi default gateway-ul vostru fără apostroafe) 

Ping –t “DNS server1” (puneţi ip-ul DNS serverului fără apostroafe, dacă aveţi şi alt DNS server deschideţi altă fereastră şi daţi tot comanda de ping –t “dns server2” punând ip-ul DNS serverului al doilea) 

Ce rămâne acum de făcut este să aşteptaţi câteva minute şi aici depinde. Deschideţi acum o nouă fereastră de command fără să le închideţi pe cele deschise şi daţi comanda 

ping –t www.yahoo.com 

pentru a verifica dacă mai apar request time out-uri. Dacă nu apar înseamnă că problema s-a rezolvat şi cel care vă fura netul a plecat cu coada între picioare bălmăjind despre ce net prost a găsit să fure. 

Prin aceste comenzi încărcaţi cu date serverele prin care trece ip vostru astfel îngreunând un pic conexiunea voastră dar şi mai mult o îngreunaţi pe cea a persoanei care foloseşte banda voastră de net. Astfel văzând că nu e rentabilă navigarea prin netul de la voi se lasă păgubaş, iese şi fură de la altu.

Metoda este testată de mine personal de câteva ori la început când eram şi eu furat de alţii. Garantată şi funcţionează super trebuie doar să aşteptaţi cu pachetele trimise.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari