Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 12 noiembrie 2012

Calator prin visul unei iubiri

Îndrăgea foarte mult această melodie. O superbă piesă indiană de dragoste, şi nu se mai sătura ascultând-o cu căştile pe urechi. Trista melodie îl ducea pe tărâmuri fanteziste unde erau doar porumbei, soare şi verdeaţă. Agăţat de aripa protectoare a lui Cupidon visa că iubeşte şi este iubit în veci. Aştepta apusul a-şi face apariţia pe scenă, sperând la o barcă pe malul apei ce avea să vină sub clar de lună, să-l ia să-l ducă departe, departe... Dragostea îi ucisese cel puţin pentru moment toate fărâmele de răutate din inima lui. În treacăt îi reveneau secvenţe de suferinţă şi pasiune distrusă a vieţii prin care trecuse, dar nu le putea uita, chiar dacă nu arăta acest lucru. Suferea doar în sinea sa. Inima i se trezea la viaţă şi dorea să iubească iar şi iar. Cerea cu ardoare acest lucru, avea nevoie drept hrană sentimente sincere presărate cu stropi de pasiune dar fără condimentatele minciuni. În sufletul său, ce vibra la atingerea tastelor în timp ce scria, ştia că aceste rânduri erau subtil adresate unei anumite persoane, fiind ferm convins că aceea persoană avea cândva să citească dar nu îl va putea înţelege.
Se trezi din melancolie, însă piesa se auzea pe repeat în continuare la caşti. Nu-l deranja îi plăcea mult. Deconectase căştile lăsând a se revărsa tot sonorul în boxele externe, unde bass-ul subwoofer-ului pompa haotic pe ritmul şi vocea suavă a cântăreţei.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari