Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 14 noiembrie 2012

Blocajul zilei de scris

In unele zile si chiar in anumite momente ale unei zile este imposibil sa poti scrie ceva. Sunt prea multe alte lucruri de facut, prea mult zgomot, prea multe intreruperi sau pur si simplu undele cerebrale refuza sa coopereze.

Si cand acest lucru se intampla cel mai bine este sa rezolvi aceste “probleme” pentru a scapa de griji. Cand esti gata pregateste-ti masa de scris, aranjeaza creioanele, pixurile, ia-ti caietul de scris sau inarmeaza-te la butoanele computerului personal. Creaza-ti propria atmosfera prielnica ritualului de scriere. Scrie , scrie si scrie despre orice oricand oriunde. Daca inspiratia intarzie sa apara, banuiesc ca deja ai cu siguranta un jurnal, probabil chiar si tinut secret, sa stii ca este un lucru bun pentru ca in loc sa te apuci sa blestemi pe toata lumea fiindca nu stii ce sa scrii mai bine ai arunca niste ochi prin jurnal. Vei gasi sigur ceva care va contribui si va ajuta la scrierea ta, ceva ce nu necesita asa de multa concentrare. Apoi plecand de la o simpla “chichita” poti dezvolta un subiect amplu si demn de a fi citit, chiar daca este criticat, nu trebuie sa fie un motiv de abandonare. E simplu, nu este nimic greu. Imposibilitatea poate naste adevarati maestrii ai scrisului iar practica zilnica iti va anima spiritul de scriitor care zace in tine. 

Alcoolul baut cu masura si nu neaparat zilnic deschide oportunitati nemarginite asupra scrisului. Asa au facut si unii dintre marii scriitori consumand cate un cocktail cand erau in pana de idei.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari