Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 28 noiembrie 2012

20.000$ intr-o carte de la anticariat

Fratilor, inc-o data! cum spune un vers al celor de la BUG Mafia. La fel ca ieri, ca si azi ca si maine mereu traim intr-o mare saracie si ne este foarte greu. Ce poti face cand gasesti 20.000 de dolari intr-o carte de mana a doua?

Cu siguranta nu procedezi la fel ca protagonistul nostru. Vorbim despre o carte care s-ar fi putut afla deasemenea la un stand cu carti vechi de la Universitate, de fapt... foarte putin probabil. Un imigrant brazilian, colectionar de reviste si carti vechi a avut supriza sa dea peste vreo 20.000$ pusi la pastrare intr-o carte pe care o rasfoia intr-un anticariat din strainatate. Imediat cum i-a descoperit nu a mai stat pe ganduri a luat cartea si a fugit catre masina. Dus a fost. 

Omul nostru a facut publica toata intamplarea si acum vrea sa faca un gest necugetat. In loc sa se bucure de micuta avere, picata din cer cum ar spune unii, acesta incearca sa gaseasca pe adevaratul proprietar al banilor ca sa ii inapoieze. Pai nenea Carlos ( caci asa il cheama ) aici sunt sa stii, nu dispar si nu ma evapor. Sa-ti povestesc… ascunsesem acei bani de nevasta-mea in cartea pe care ai cuparat-o de la acel vanzator, stii tu vroiam sa ii fac o surprinza. Insa ghinionul se pare ca m-a urmarit si acolo, nu stiu cum de a facut ea curat si a aruncat, alaturi de alte carti, exact cartea mea cu coperta alba, da… aia pe care o tii in mana acum. Bine s-a mai ingalbenit in timp coperta. Nu are titlu, nu are autor, si nici ca vei gasi in ea vreun semn distinctiv sau ceva de identificare pentru ca este a mea. Mi se potriveste ca o manusa. Stiu ce carti am ;)) Sa stii ca am mai ascuns si altceva in ea. Zi-mi cand vii sa imi aduci banetul? Ehh lasa, ca-ti dau si tie acolo de o bere nu te speria. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

Un comentariu:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari