Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 24 octombrie 2012

Supravietuire Horror ( 2 )

Daca realizezi sau ai impresia ca in casa ta sunt fantome care te bantuie iar copiii iti vor oferi dovezi concrete, muta-te din acea casa si nu te apuca sa incerci sa filmezi fenomenele ( gen paranormal activity ). Spiritele te pot folosi pentru posedare sau pentru jocurile lor murdare.
 
Ai primit telefoane de amenintare in ultima vreme? Mesaje manjite cu sangele celui mai bun prieten al tau? Ehh, probabil tu vei fii urmatorul, asa ca ar fi indicat sa aveti o pereche de incaltaminte lejera prin casa pentru a putea fugi in voie. Zic asta pentru a nu repeta si voi greseala lui Sarah Michelle Gellar cand fugea de acel pescar ce avea o mana dintr-un carlig de fier. 

Evita balurile sau petrecerile din liceu. Sunt locuri prielnice pentru un atac al vampirilor, pentru razbunari sau prilej pentru a incorona o regina a balului ce are puterea de a sugruma persoane doar cu privirea.

Daca faci sex mori. In filmele de groaza cu adolescenti, cei care se “simt bine” pentru cateva minute acolo de obicei se termina prost cu pierderea a mai mult decat o simpla haina de pe ei. Daca vreti sa supravietuiti tineti-va virginitatea intacta si hainele pe voi. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete