Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 21 octombrie 2012

Supravietuire Horror ( 1 )


Daca filmul pe care il vizionezi seara incepe sa para autobiografic si te regasesti in el aprinde imediat luminile si asigura-te ca toate cutitele din bucatarie sunt la locul lor. Daca au fost stiri recente despre evadari din aziluri sau despre anumite ritualuri demonice, stai departe de filmele horror. Esti probabil intr-unul din ele. De fapt stai departe de orice fel de ecran, nu doar de cel al televizorului. Binecunoscutele filme “Poltergeist” si “The Ring” au avut acele secvente cu un anumit motiv.
Daca auzi zgomote ciudate din pivnita, prefa-te ca asa ceva nu s-a intamplat, nu te duce sa investighezi. Ignoranta te poate salva. Cand ceva malefic te urmareste si esti ascuns intrebandu-te oare unde o fii creatura, sa stii ca intotdeauna este in spatele tau.
Ai grija ca masina sa fie in stare buna de functionare atunci cand te aventurezi cu prietenii in excursii prin locuri mai putin populate. Viziteaza un mecanic auto care probabil este un ucigas cu topor si iti va sabota autovehiculul. Si da… sa ai intotdeauna benzina de ajuns, asta in caz ca nu vrei sa ajungi ca in “Wrong Turn” sau “Silent Hill”. Desigur, masina te mai poate salva si de un posibil atac al unui grup de zombi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete