Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 17 octombrie 2012

Recomandare carte: SANCTUS de Simon Toyne


O carte ce vrăjeşte din start foarte mulţi cititori şi îi captivează când citesc mica descriere sumară de pe coperta exterioară. Când acest lucru este înfăptuit înseamnă că magia acesteia şi-a făcut efectul.

SANCTUS, primul volum al unei trilogii de succes, ce se citeşte pe nerăsuflate având la apariţia ei în Romania anul trecut un preţ de vreo 40 de roni, ţin să vă anunţ cu plăcere că o puteţi achiziţiona de acum undeva la un 28 de roni maxim. Scrisă în stil cinematografic excelent cu multe detalii, romanul nu plictiseşte absolut cu nimic fiind plin de acţiune. Cartea este publicată în peste 40 de tări având un real succes. În timp ce citeşti, în faţa ta personajele, acţiunile şi imaginile dansează rulând întocmai cum au fost proiectate de autor. Anumite personaje ale cărţii se dezvoltă pe parcurs în funcţie de acţiunile la care participă ceea ce este un lucru demn de admirat căci în alte cărţi nu prea întâlnim aşa ceva. Simon Toyne a reuşit să facă ceva captivant şi foarte frumos cu cartea aceasta dar şi cu viaţa sa de familie.

Nu vreau să mă abat de la subiectul început şi vă dezvălui în mare că este vorba despre o citadelă a unor călugări dintr-un munte sacru situat în Turcia. O parte din aceşti călugări aparţineau unui cult secret. Acţiunea are loc în oraşul Ruina. Un călugăr se aruncă din vârful muntelui în văzul a mii şi mii de turişti. Sora acestuia Liv, care este şi personajul principal al cărţii încearcă să afle de ce fratele ei, Samuel a recurs la acest gest necugetat. Ce va afla şi va deconspira rămâne ca să citiţi chiar voi şi să vedeţi prin câte încercări trece această fată. Faza relevantă a cărţii este că povestea e bazată oarecum pe realitatea înconjurătoare şi deschide unora dintre noi ochii asupra credinţelor bisericeşti, veţi putea vedea viaţa ascunsă a celor care ar trebui să nu recurgă la astfel de lucruri niciodată. 
Al doilea volum din această trilogie este programat a fi lansat la finele acestui an în Romania când Simon Toyne îşi va face din nou prezenţa simţită la noi în ţară.
Dacă credeţi că descrierea mea v-a captivat vă invit aşadar să citiţi cartea fiindcă nici nu ştiiţi ce aflaţi din ea. Spor la citit.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete