Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 18 octombrie 2012

Proful demonic

Nu mi-a plăcut de el niciodată, nici caracterul nu i l-am putut suporta. Ce să mai spun că este ciung de o mână şi că nu are nevastă. Emana tot timpul o energie ciudată şi misterioasă.

Tocmai de el trebuia să dau acum, să-mi iasă în cale creatura care nu merită să respire aer pe această planetă? Aghhrrr.. e teribil, chiar de-a dreptul terifiant. Ah, uite că-mi face semne cu mâna aia bună, nu cea de plastic pe care o ţine mereu în buzunarul hainei. Mă fac că nu-l observ, şi merg mai departe. Aoleu, ce gălăgie face…trebuie să improvizez ceva. Daaa, la fix autobuzul poposeşte în staţie. Mă înghesui îmbrâncindu-mă să prind şi eu loc. Uşile se închid, mă simt uşurat acum. Profesorul de română mă priveşte de pe trotuarul de vizavii cu ochi reci şi sticloşi, ce deven roşii pentru un moment. Îşi dă pălăria jos în semn de salutare, scoţând la iveala chelia lucioasă. Am reuşit să-i surprind pe buze zâmbetul diabolic, auzindu-i hohotele destul de clar in urechi. Mă invadase. Când am deschis ochii, după încercarea de uitare a imaginilor cumplite, autobuzul ajunsese în staţia următoare. Am coborât iute răsuflând uşurat. Merg câţiva paşi, şi mă apucă tremuratul… ciungul diabolic din nou în faţa mea. Aşa ceva nu se poate, ori halucinez ori o iau razna. Ştiu că nu degeaba fug de el, dar cine să înţeleagă dacă ar şti că acel demon întruchipat caută în sfârşit răzbunarea. Înjur de toţi sfinţii şi o iau la fugă de nebun cât mă ţin picioarele.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete