Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 19 octombrie 2012

La bodega de langa port

Rătăcea din nou în aceiaşi bodeguţă, in care uneori îşi mai evapora aburii de necaz ai vieţii. Stătea liniştit şi îşi savura cana de vin fiert. De această dată îşi răscolea gândurile şi mai asculta din când în când poveştile tipice ale băutorilor din tavernă. Fiecare din ei vroia să pară mai inteligent decât celălalt. Având o tentă uşor rustică, interiorul părea destul de primitor. Muzica se auzea încet pe fundal, iar ciocnitul paharelor pline acompaniat de vocile oamenilor plutea în voie. Retras într-unul din colţurile tavernei ca de obicei, privea în gol parcă aşteptând ceva să se întâmple. O lumânare groasă aflată pe o farfurioară în faţa sa, anima măsuţa de lemn. Oamenii slinoşi şi burtoşi îşi făceau veacul serii până când cădeau sub mese iar apoi erau târâţi afară din local când venea vremea închiderii. O seară banală de altfel, dar o dată intrat aici uitai de zăpada şi frigul de afară. Aşa i se părea, însă ceva parcă plutea în aer gata oricând să-şi facă apariţia. Portul în această perioadă a anului era scutit de invaziile piraţilor lacomi şi petrecăreţi. Vestea comorii pierdute a piratului Barbă Neagră înca mai circula în ţinut.

Se ridică de la masă croindu-şi drum pentru a mai comanda o cană cu vin roşu. Când se întoarse găsi pe masă un mic sul de hârtie legat cu sfoară. Privi iscoditor în jur, înşfăcă biletul şi se aşeză la masă. Într-un final se hotărî să-l desfacă. Rămase surprins când citi ce era scris cu cerneală neagră. Era o invitaţie într-o călătorie pe mare. Sorbea uşor din băutura fierbinte, când ceva îl bătu pe umăr. Se întoarse, dar… nimic. Avu impresia că i s-a părut, iar la scurt timp o voce de bărbat îi răsună în ureche:

- Du-te la locul întâlnirii, nu-ţi face griji eşti aşteptat. Ei au nevoie de tine…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete