Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 22 octombrie 2012

Fuga

Alerga buimac neştiind sigur încotro se îndreaptă. Pereţii din jur vroiau parcă a-l sugruma cu zugraveala lor şi îl enervau la culme. Ici şi colo se zărea câte un fascicol de lumină slabă ce pâlpâia lasciv. Fugea… aerul îl apăsa din ce în ce mai tare în plămânii săi firavi, dar nu vroia să se oprească din alergat, nu trebuia să facă asta. Ştia că dacă se întâmplă să nu mai poată fugii în curând avea să fie mort. Îşi dorea să fi avut cu el o armă de foc măcar. Chiar şi un pistolet dinacela micuţ ar fi fost perfect. Un glonţ îi era de ajuns pentru a se elibera. Încerca a-şi limpezi cumva mintea în timp ce paşii i se mişcau acum teleghidaţi în direcţia la care spera să fie salvarea din acest labirint al morţii. Fugea de vreo jumătate de ora în continuu, dar avea impresia că nu înaintează deloc. Pleoscăitul băltocilor în care călca era singurul zgomot care-i amintea că încă trăieşte. Respiraţa gâfâită aproape că nu şi-o mai auzea.

Urletul veni purtat de ecou şi spulberă întregul culoar al temniţei de groază din care încerca să scape. Era undeva în urma sa şi se tot apropia. Hârtia ce o ţinea strâns la piept era extrem de valoroasă pentru cei care îi vor lua locul şi era foarte important să ajungă cu ea în siguranţă. Aproape sleit de puteri ajunse în dreptul unei uşi de fier presurizate ce se înălţa falnic în faţa sa. Mâinile îi tremurau şi erau pline de sudoare. Cazu în genunchi şi încerca să-şi amintească codul de acces. 

După trei încercări uşa se urni din loc ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete